Upp som en sol…

Lördagen började med en runda runt halva stan i jakt på ny styrvajer, avbitartång, lunch (eller frukost beroende på vem man frågar) och tillbaka till båten för att där lämpa av försteelektrikern som var satt på vajerdetaljen medan förstemaskinist med entourage körde dynor fram och tillbaka mellan båt och förråd och tvärtom wordart kostenlos downloaden deutsch. Andningspaus.

Det hade hunnit bli eftermiddag innan Snipan, till bredden fylld av passagerare, grillningsattiraljer och dryckjom, satte kurs mot Vinterviken där det lovats grillning och, ack och ve, fotboll (som tur var som åskådare och inte utövare) magenta cloud.

Väl framme i viken visade det sig att där fanns inte tillstymmelse till gästbrygga, men väl en ångbåtsbrygga som Snipan påpassligt nog passade på att lägga av (och an) vid download solitaire for windows 10.

Passagerarna med packning lossades av medan förstemekanikern och försteelektrikern kliade sina kloka huvud.

Motorn startade inte ens efter att de tappra tu fått varsin pilsner download ikea map.

Vi hade parerat en kraftig svallvåg på vägen som fått hela skeppet, besättning, passagerare och packning att rista, men det borde ju en båt av Snipans kaliber tåla minecraft 1.8 free full version.

Förstemaskinisten misstänkte att problemet kunde vara bränsletillförseln, och mycket riktigt hade ett brott uppstått på bränsleslangen.

Försteelektrikern (bränsletillförsel har med tändning att göra och tändning låter elektriskt) fixade med säker hand problemet och motorn startade på en gång herunterladen.

Stolta som tuppar tågade vi iväg till grillfesten som var i full gång och njöt av maten som serverades.

Efter några timmar satte fotbollen igång varpå grillfestarna bänkade sig framför tv-apparaten medan redarna och nyutnämnde förste kapellansvarig tågade tillbaka till båten för att njuta av vädret och sjön istället paragon partition manager vollversion kostenlos downloaden. (Det skulle senare visa sig att de som sett matchen hade gjort det i onödan då den blåstes av efter 89 minuter. Complete waste of time).

download google drive app files. Väl tillbaka i båten så visade den sig inte alls vara i så medgörligt skick som redarna lämnat den i några timmar tidigare. Motorn startade men lät inte alls så pigg och allert som den gjort sen den bl.a Simulator games for free. fick nya tändkablar.

På så lågt varv att inte ens laddningslampan slocknade puttrade vi molokna hemåt, hela tiden oroliga att hon skulle lägga av Download audio from youtube. Förstemaskinisten och förste kapellansvarig övade t.o.m. internationella bogseringssignaler med tillgängliga tampar.

Vi kom i alla fall så småningom i land och fick gå till La Casa (som jag hela tiden hittils kallat Trattoria) och trösta oss med en kall en.

Olidligt spännande fortsättning på detta bakslag lär dyka upp inom snar framtid…

Ett nödrop

Här får man inte skriva.