Ner som en pannkaka

Igår var det kalas väldigt sent och väldigt blött. Idag hade vi bokat hjälp av MotorPeter (MP) för att fixa strulet som Maskinansvarig inte lagade sist download photos from the internet. Det skulle vara en smal sak att fixa enligt MP. Eftersom hans hjälp är ovärderlig så ville vi ha allting klart när han kom varför vi redan igår köpte en topplockspackning download icloud multiple photos.

Med gårdagsaftonen och nattens sköna drycker kvar i systemet och med en förnimmelse att antingen min hjärna växt eller mitt skallben krympt var jag på plats redan fem i elva bilder linksen. Jag kom först. MotorPeter kom klockan elva och Maskinansvarig kom långt senare, dock med både vattenflaskor och kaffe, han är inte förlåten men ursäktad…

img_0464_mod.jpgNåväl, topplocket sitter med betydligt fler bultar än vad vi har tår och fingrar så det var bara att skruva loss Age of empires 2 free download full version german windows 7. Maskinansvarig fick ansvaret och började gå igenom muttrarna en och en. Tyvärr hade varje mutter han försökte skruva på skapan en homogen enhet med bulten och var orubblig ubuntu iso herunterladen. Då fick han tipset av MotorPeter att ”ta i lite”. Vilket han gjorde. Själv satt jag och funderade på vilken del av huvudet som var den svagaste punkten för där skulle det snart spruta hjärnsubstans skype free download android.

img_0461_mod.jpgNär alla muttrarna var borta så lyfte vi av topplocket download converter german for free. Eller så var vår idé iaf. Men det gick inte, det satt nämligen fast – det satt ordentligt fast kan man till och med säga. MotorPeter instruerade och vi slog in skruvmejslar och knivar i springan mellan blocket och topplocket outlook 2010 kostenlos downloaden. Helt utan framgång. Jag passade såklart på att fråga om inte vi borde ha lite andra verktyg och det förslaget fick bifall av MotorPeter till hela redarkollegiets stora glädje herunterladen. Så vi åkte och köpte en mejsel, kniv, stålborste och lite annat. Jag stod med visakortet och MotorPeter plockade fritt från hyllan. Vi köpte även en skiftnyckel, av märket FULCO… Muahaha how to music from youtube with your mobile phone.

img_0466_mod.jpgSex timmar senare var topplocket av och vi (MotorPeter igen) kunde se att vi hade utökad kylning på treans cylinder.

nä, nu blev jag trött, får skriva mer senare….

Ett nödrop

Här får man inte skriva.