Den sista färden

Glada gossarTiteln syftar såklart på filmen från 1972 Download e mail program for free. Nu har vi dock en färd kvar att göra, den till varvet där båten skall ligga. Men ändå tror jag dagens båttur var den sista i rent rekreationssyfte datei downloaden macbook.Egentligen skulle vi använt hela dagen till att tömma ur båten på alla saker, städa och göra fint men eftersom vi måste leva upp till ryktet som livsnjutare och ickelutheraner använde vi en stor del av tidsutrymmet till en tur med båten word herunterladen rub. Kungsholmen runt, den gamla klassikern, var dock inte möjlig eftersom någon bestämt sig för att åka racerbåt i Riddarfjärden. Så det fick bli Essingen runt istället Download font rockwell for free. Helt okej det med.

De pilsnerburkar som överlevt sommaren fick vi pliktskyldigast förtära i samband med en av säsongens absolut glassigaste bryggseglingar bedwars map downloaden.

I övrigt visade det sig att lösöret ombord (filtar, dynor, verktyg) tog två bilar i anspråk när det skulle transporteras till nyhyrt förrådsutrymme heute show downloaden.


Inte ett endaste nödrop

Här får man inte skriva.